En straffspark utan målvakt

Det ser det ut att bli när det gäller de som ökar i  i Sintercast under den närmaste månaden.

 

Följande kan/kommer att hända:

 

Då har F-150 kommit ut i serietillverkade exemplar ( ber start den 22 okt ) och Tupy-gjuteriet kör för fullt i Mexico. Trucken förväntas ha den nya CGI-motorn som första alternativ. Ford Edge kommer till nyåret med  samma motor

Då har vi kanske även fått en glimt av OPOC-produktionen. (Fast detta är mera osäkert)

Då har vi även kanske fått en eller par annonseringar av nya installationer.

Då har vi säkert fått en PR om uppnådd produktion på över 2 milj ekv.

Då bör det ha klarnat något ang VW s båda EA288 och EA 888 och Fords Ka-motor på 1 liter i Brasilien

Jag tippar på 102 kr om en månad vid stängning den 5 nov då det har kommit en Q3 rapport på morgonen.

En del gissar på kursdubbling inom en månad

 

Sign Mosley på AZA

Sintercast / Riktkurs 1 månad / Riktkurs 1 månad
Jag tror Willy är alltför blygsam. En ordentlig uppvärdering av Sintercast står nu efter 20 års harvande i 40-80-kronorsintervallet för dörren.Så fort bolagsvärdet närmar sig en miljard kronor kan vi förvänta oss att aktien kommer att handlas på ett helt annorlunda sätt. Småspararnas nervösa körningar upp och ner några kronor, som hittills dominerat handeln, kommer att ersättas av ett mer långsiktigt agerande av större spelare. Det räcker som sagt med att en pensionsfond lägger in en köporder på några miljoner kronor för att aktien skall explodera. Den hittillsvarande uppgången till 80-90 kronorsintervallet motiveras av enbart dollarförstärkningen under de senaste månaderna. Mitt tips är att aktiekursen (precis som förra året) mer än fördubblas under den kommande månaden..
—–
Vi får väl se. Jag har gärna fel……….