FAW kommer nu med våra CGI-motorer som omfattar en hel familj med 16, 13 och 11-litersmotorer

forts från

FAW Jiefang

2024-03-22

År 2024 kommer marknaden för tunga lastbilar att återhämta sig måttligt, och det har nästan blivit en branschkonsensus att tunga lastbilar med naturgas kommer att leda uppgången. Som ledare på denna marknad har FAW gjort stadiga framsteg i befrielsen. I januari i år sålde man 2 380 tunga lastbilar med naturgas, en ökning med 99 % jämfört med föregående år, och dess marknadsandel nådde 37,36 %, på första plats i industrin.

När man ser tillbaka på 2023, påverkad av faktorer som förbättringen av utbuds- och efterfrågemönstret, inflödet av inkrementell lågkostnadsnaturgas och korrigeringen av internationella gaspriser, kommer tunga lastbilar med naturgas att bli mer ekonomiska än tunga lastbilar med diesel. FAW Jiefang litar på sina uppenbara fördelar inom teknik och produktkvalitet och fortsätter att förbättra marknadslayouten för tunga lastbilar med naturgas och är engagerad i att möta olika användarbehov med högkvalitativa produkter. Den ackumulerade terminalförsäljningen under året nådde 50 900 enheter, vilket motsvarar 33,5 % av marknaden för medeltunga och tunga lastbilar för naturgas, och dess tillväxttakt rankades först i branschen.

Bild 1.png

Jiefang J7, känd som ”taket” för avancerade tunga lastbilar, har blivit ett landmärke för Kinas tunga lastbilar att bli världsklass med tillämpning av flera intelligenta teknologier sedan dess födelse. Jiefang J7 600-hästkrafts LNG-traktorn som introducerades för dig idag fortsätter inte bara den extraordinära kvaliteten hos J7, utan har också enastående bränslebesparande prestanda, i enlighet med den nationella gröna och miljöskyddstrenden; samtidigt är den jämförbar med Europeiska tunga lastbilars förträfflighet och uppfyller lastbilsägarnas behov av komfort och bekvämlighet; Dessutom, med den centrala fördelen att leda hela livscykelkostnaden, ger det användarna stora ekonomiska fördelar.

För frakt är aktualitet en högsta prioritet. Jiefang J7 600-hästkrafters LNG-traktor är utrustad med en CA6SX1 16L-motor, med en maximal effekt på 600 hästkrafter och ett maximalt utgående vridmoment på 2800N·m, vilket når den inhemska maximala effekten för en motor på samma nivå. Den har en större slagvolym än konkurrerande produkter; på en teknisk nivå, denna modell. Motorn använder högeffektiv Miller-cykelförbränningsteknik, intelligent högprecisionsteknik för upphetsning av pumpförlust och drivlina DownSpeed-teknik för att uppnå ett språng i prestanda med tekniska medel; bromsningen effekt har nått 460 hästkrafter, och blivit en representant för den högsta nivån i branschen. I dagens era av inhemsk strävan efter uppdelade arbetsförhållanden och uppdelade scener, kan Jiefang Dynamics CA6SX1 uppnå målet att inte dämpa kraften, särskilt i 3 000 meter långa bergsområden och 5 000 meter höga platåer; i slättområden som kustområden som t.ex. Weihai och Guangzhous dedikerade linjetransporter kan också uppnå hastighetsacceleration, omkörningar, klättring och kraftrespons ett steg snabbare än andra.

Bild 2.png

Med höga hästkrafter måste lastbilsfans naturligtvis bry sig om huruvida produkten kan stödja målet om energibesparing och hög effektivitet. FAW Jiefang har föreslagit utvecklingskonceptet ”intelligent domän för att styra framtiden”. Den nya CA6SX1-motorns omfattande transmissionseffektivitet leder industrin, och chassibryggan kombineras med kinesiska lastbilsfläktar Kalibrerad enligt faktiska transportförhållanden är den gasbesparande prestandan ledande i branschen. Den omfattande transmissionseffektiviteten för de tre huvuddelarna av fordonet är 3 % före branschen. Den gemensamma kalibreringen av chassi och brygga och unik teknik säkerställer att fordonet bibehåller en stabil bränsleekonomi under körning. Verifierad av faktiska driftsdata, den omfattande gasförbrukningen per 100 kilometer är lägre än för liknande produkter, vilket avsevärt minskar kostnaderna. .

Bild 3.png

För långväga lastbilsanvändare är transportcykeln för varje resa i princip cirka 5-7 dagar.Den dagliga transporttiden och intensiteten kan föreställas, så bekvämligheten för lastbilen är mycket viktig. Jiefang J7 600-hästkrafts LNG-traktorn har en hytt med platt golv och en höjd av 2,15 m. Den 1100 mm ultra breda platta utdragbara slipern gör att lastbilsägare snabbt kan lindra trötthet när de vilar. Dessutom är Jiefang J7 600-hästars LNG-traktor också utrustad med en 5A-klass sittbrunn och Grammer-säten, vilket säkerställer lastbilsägarnas hälsa och gör körningen mindre tröttsam. Integrerade kylskåp ombord, luftkonditionering med lågt vindmotstånd, etc. är alla tillgängliga för att anpassas till en mängd olika klimat. Du kan värma eller kyla efter behag, vilket gör att du känner dig lika bekväm och bekväm som hemma, vilket gör ditt körliv mer bekväm.

Bild 4.png

Oavsett om det är en lastbilsägare i detaljhandeln eller en stor och medelstor logistikflotta, handlar transport om hållbarhet och aktualitet. Det är oundvikligt att utföra underhåll och justeringar under den senare perioden. Frekvent underhåll på plats kommer att kräva mycket transporter För företag och privatpersoner kan tid, arbetskraft och monetära kostnader till och med leda till förluster för alla tre parter. Jiefang J7 600-hästkrafts LNG-traktorn är byggd på en exklusiv avancerad plattform för den inhemska lastbilsindustrin, som integrerar tolv stora egenutvecklade teknologier, med totalt mer än 15 000 timmars testning av bänktillförlitlighet och all-terräng och all-klimat vägverifiering för att säkerställa en livslängd på mer än 2 miljoner kilometer, vilket gör att kortinnehavare enkelt kan starta sin resa utan några bekymmer. Samtidigt har Jiefang Truck också förberett flera stöd för användare av naturgasprodukter, såsom suspensionskompensation, bevarande av högt restvärde och effektiv drift för att skydda rättigheter och intressen, så att lastbilsägare kan vara trygga i framtiden och leva upp till namnet på en maskin för att tjäna pengar.

Varje steg framåt är graverat med ära och drömmar; varje nytt genombrott är fyllt av den ultimata strävan efter excellens. Jag tror att med välsignelsen av ett djupt arv och banbrytande teknologi, och ”eskorten” av det heliga fordonet Jiefang J7, kommer Jiefang J7 600-hästkrafts LNG-traktorn säkert att gå framåt med stort rykte och skapa större värde för majoriteten av användarna!

https://www.cvworld.cn/news/truck/tknews/240322/218781.html

Fint pris som är vältimat med detta

https://www.fawde.com/news/global-automotive-supply-chain-technology-innovation-ecological-partner-award.html

Aowei 16-liters naturgasmotor CA6SX släppt

Popularitet:-2023-11-15 17:51:27Typ: pressmeddelandeKälla: Tillverkarens inlämningRedaktör: Yuan YueSmåstor

Den 15 november 2023 startade den 22:a China International Internal Combustion Engine and Parts Exhibition (ENGINE CHINA 2023) på Nanjing International Expo Center. Med temat ”Innovation Driven, Energy Saving and Emission Reduction, Green Development”, visar denna utställning omfattande huvudmotorer och komponenter för förbränningsmotorer, drivlinor, förbränningsmotorer med vätgas, förbränningsmotorer för ammoniakbränsle och förbränningsmotorer för alternativa bränslen, återtillverkning teknologier och produkter. FAW Jiefang Powertrain Division presenterade totalt 12 huvudutställningar inom domänen smart power, diesel, naturgas och ny energi, vilket helt visar sin beslutsamhet att svara på marknadsförändringar med en diversifierad kraftlayout.

Frigörelse: Aowei 16-liters naturgasmotor CA6SX släppt

Med sikte på den inkrementella marknaden, detonerade Aoweis 16-liters naturgasmotor publiken

Sedan början av detta år har tunga lastbilar med naturgas blivit en ny inkrementell marknad inom kommersiella fordon, och produktförsäljningen har ”växt snabbt” och visar en omfattande explosiv trend. Under marknadsförändringarna har Liberation Power förändrats som svar på behoven.Med sin starka oberoende forsknings- och utvecklingskapacitet har man lanserat Aowei 16-liters naturgasmotor CA6SX, vilket satte igång en våg av entusiasm vid denna utställning. Den 26 augusti i år släppte Jiefang Dynamics framgångsrikt världens första befriande smarta kraftdomänprodukt – GD300-3.0 och utvärderingsstandarden som leder utvecklingen av drivlinaindustrin – standarden 826. CA6SX är den senaste kraftprodukten för att frigöra den smarta kraftdomänen En viktig del av produktserialisering och marknadsföring.

På lanseringens första dag hölls lanseringskonferensen för Aowei 16-liters naturgasmotor CA6SX med temat ”Majestic and Peak” storslaget. Qian Hengrong, Assistant General Manager för FAW Jiefang och partisekreterare för Powertrain Division, Xing Min, Executive Vice President och Generalsekreterare för China Internal Combustion Engine Industry Association, Ji Shengshi, General Manager för FAW Jiefang Marketing Headquarters och partisekreterare för FAW Jiefang Powertrain Business Ni Mouchun, generaldirektör för avdelningen och biträdande sekreterare i partikommittén, Huang Chenghai och Huang Nanxiang, biträdande chefer för FAW Jiefang Powertrain Division, Li Shucheng, biträdande generaldirektör för FAW Jiefang Qingdao produktlinje för medium och tunga fordon , Traction PDT Manager för FAW Jiefang Headquarters produktlinje för medium och tunga fordon Zhao Anqing och andra ledare var inbjudna att delta i mötet och bevittnade världspremiären av Aoweis nya naturgasprodukter tillsammans med mediakändisar och publik på plats.

Som en helt ny produkt född under vågen av grön energi, lockade Aowei CA6SX många besökares uppmärksamhet på denna utställning, och scenen var extremt populär. Det rapporteras att denna modell är den gasdrivna modellen med det största slagvolymen, kraften och vridmomentet för närvarande på marknaden. Genom tillämpningen av kärnteknologier som snabb likvärdig förbränningsteknik, Miller-cykelteknik och elektroniskt styrd överladdningsteknik uppnår den gasförbrukning, kraft och förbättringen av tillförlitligheten har lagt en solid grund för Jiefang Power att etablera sin ledande fördel på gasmotormarknaden. På presskonferensen intog Qian Hengrong och Ji Shengshi scenen för att avslöja Aowei 16-liters naturgasmotor CA6SX.

(Qian Hengrong och Ji Shengshi avslöjade)

Qian Hengrong sa i sitt tal att CA6SX är en annan ledande produkt utvecklad av FAW Jiefang Power Division efter år av ackumulering. Denna gasmotor, med branschens största slagvolym, internationellt ledande TCO-nivå, branschledande prestanda och kvalitet, tillsammans med utmärkt intelligent teknik och servicegaranti, kommer definitivt att skapa större värde och ge användarna en mer ultimat upplevelse. CA6SX kommer att skapa ytterligare en ”första” i Jiefang Powers utvecklingshistoria. Som en mästarprodukt inom området för gasmotorer kommer den att fortsätta att leda Jiefang och bidra mer till utvecklingen av mitt lands oberoende förbränningsmotorindustri.

(Qian Hengrongs tal)

Xing Min tror att CA6SX förkroppsligar Jiefang Dynamics mångåriga tekniska ackumulering och djupa arv. Som branschens första gasmotorprodukt med det största slagvolymen har den framgångsrikt skapat mitt lands tunga modell med den starkaste kraftprestanda, ultralågt bränsle förbrukning och extremt långa underhållsintervall Gasmotortak. Med sin unika omfattande konkurrenskraft kommer denna produkt säkerligen att bli ledaren för mitt lands oberoende tunga gasmotorer, skapa ett nytt riktmärke för gasmotorer med höga hästkrafter och ge stor impuls till de diversifierade, koldioxidsnåla och koldioxidfria. utveckling av mitt lands förbränningsmotorindustri.

(Xing Min talar)

Ji Shengshi introducerade att när användarnas krav på höga hästkrafter blir starkare och starkare, tog Jiefang ledningen i lanseringen av den gasdrivna CA6SX-produkten med det största slagvolymen, kraften och vridmomentet på marknaden. Denna produkt har ”stark effekt, låg gasförbrukning , och hög tillförlitlighet.” ”Kärnvärdet klarar lätt av en mängd olika komplexa arbetsförhållanden som hög kyla, hög värme, hög luftfuktighet, platåer och bergsområden. Det kan sägas vara en bra hjälpreda för användare på deras vägen till rikedom.

(Mästare Ji Shengs tal)

Ni Mouchun introducerade att CA6SX är ett koncentrerat uttryck för Jiefang Dynamics ”användarcentrerade” produktinnovationskoncept, som fullt ut kan möta transportbehoven inom olika industrier och syftar till att ge bättre produktval och en mer ultimat användarupplevelse till de flesta tunga lastbilsanvändare och mer genomtänkt servicegaranti. Den helt nya CA6SX1-produkten kommer definitivt att bli en ”pengarmaskin” för majoriteten av användarna och lämna ett spår på den gröna och koldioxidsnåla utvecklingen av mitt lands förbränningsmotorindustri.

(Ni Mouchun talar)

Långt före! Aowei CA6SX omdefinierar ”höga hästkrafter”

För närvarande upplever den inhemska marknaden för kommersiella fordon en rad förändringar som skyhöga oljepriser, tröga fraktrater och kaotiska marknadsförhållanden. För lastbilsägare är det mest effektiva sättet att säkerställa lönsamhet att minska kostnaderna och öka effektiviteten: Välj först. fordonsmodeller med höga hästkrafter, förbättra transportens aktualitet och för det andra minska bränslekostnaderna. Den ”snabba uppgången” av gasmotorer med höga hästkrafter bekräftar också denna punkt. På denna utställning är CA6SX1 som lanserats av Jiefang Dynamics en 16L naturgasmotor med ultrastor slagvolym. Den har sex enastående produktstyrkor: ”effektivare, starkare, mer pålitlig, säkrare och bekvämare, lägre TCO och smartare”, som etablerar en ledande position i branschen, ett nytt riktmärke.

Frigörelse: Aowei 16-liters naturgasmotor CA6SX släppt

Benchmark ett är mer effektivt, med massproduktionens termiska effektivitet rankad först i branschen och bättre än branschens 14,5L-motor. Den använder snabbförbränningsteknik med högt kompressionsförhållande och Miller-cykel, intelligent styrventilationsteknik, lågfriktions- och intelligent termisk hanteringsteknik, kombinerat med fordonets låga hastigheter med högt vridmoment och transient effektförbättringskontrollteknik, för att uppnå effektiva logistikscenarier med ett gasförbrukningsförhållande på 100 kilometer Konkurrerande produkter är mer än 1 kg billigare och kan spara mer än 2 000 kg gas varje år för användarna.

Benchmark 2 är kraftfullare, med en maximal effekt på 660Ps och ett maximalt vridmoment på 3000N.m, den starkaste i branschen. Den maximala effekten leder branschen med 25 %, det maximala vridmomentet leder branschen med 20 %, och motorns transientrespons leder branschen med 15 %. Det säkerställer ingen effektförlust på en höjd av 3 000 meter, och kan lätt klara av komplexa arbetsförhållanden som platåer och bergsområden, vilket gör att användarna kan njuta av att köra som de vill. Avsevärt förbättra drifteffektiviteten.

Benchmark tre är mer tillförlitligt, med en lång livslängd som överstiger ”2 miljoner kilometer”, och tillförlitligheten ligger långt före. Alla kärnkomponenter är speciellt konstruerade för gasmotorer, inklusive det första 5-sektions korrugerade högtemperaturbeständiga avgasröret, precisionsavbrytande vevstake, lasersvetsad stålkolv, TOP-DOWN flöde dubbelskikts cylinderhuvud med vattenmantel och andra teknologier. B10 har en ultralång livslängd, den har en lång livslängd på 2 miljoner kilometer, leder branschen med mer än 30 % och har ingen försämring av prestanda under hela livscykeln. Denna modell har klarat mer än 60 bänktester, överbelastningsintensiv verifiering och totalt mer än 15 000 timmars bänkverifiering, vilket säkerställer dess anpassningsförmåga till höghöjdsmiljöer som platåer, hög värme, hög luftfuktighet, hög kyla och bergiga områden.

Benchmark 4 är säkrare och bekvämare, med intelligent bromsledskontroll och säker nedstigning i 70 km/h, vilket leder branschen. Genom att använda högsäkerhetsteknologi för intelligent säkerhet och intelligent bromsledskontroll når bromsprestandan 460Ps, vilket är 20% högre än industrinivån. Samtidigt arbetar färdbromsen, motorbromsen och AMT intelligent tillsammans för att öka fordonets säker nedförshastighet till 70 km/h, den genomsnittliga driftseffektiviteten för fordonet i bergsområden ökas med 30 %, och det sparar användarna mer än 10 000 yuan i bromsbackskostnad per år. Innovativ användning av integrerad kraftdomänkalibreringsteknik leder branschen när det gäller startjämnhet, växlingskomfort och effektkänslighet.

Benchmark 5 är lägre TCO, ultralång underhållscykel, världsledande. Genom att övervinna många kärnteknologier som ånguppvärmning mot kondens och låg oljeförbrukning, har industrin uppnått en 100 000 kilometer lång oljebytescykel för naturgasmotorer för första gången och nått den internationellt ledande nivån. Utvecklade patenterad kylvätsketeknik och uppnådde den 500 000 kilometer långa kylvätskebytescykelindikatorn för första gången i Kina, nådde den branschledande nivån och sparade användarna 5 000 yuan i underhållskostnader varje år.

Benchmark 6 är mer intelligent, med dedikerad intelligent kontroll för oplanerade stopp och uppmärksamma tjänster, vilket gör hela processen bekymmersfri. Integrering av ett antal naturgasmotorspecifika intelligenta styrsystem, intelligent temperamentsjälvanpassning och intelligent transient förkontroll för att uppnå optimal prestanda och utsläpp. I kombination med scenariot och användarnas körvanor genereras och drivs personliga datapaket för att fatta beslut om datauppgradering, vilket gör att användarna kan uppleva glädjen av att spara bensin och tjäna pengar i realtid. Intelligenta AI-algoritmer används för att utföra beräkningar, diagnoser och prediktivt underhåll baserat på fordonsstatus i realtid, vilket ger noll oplanerade avstängningar. Genom mer än 100 intelligenta algoritmer ger den användare vetenskaplig vägledning, vilket gör att nybörjare snabbt kan bli veteraner.

Ledande produkter är koncentrerade till debuten, och multi-power kartan fortsätter att förbättras.

På denna utställning, förutom lanseringen av Aowei 16-liters naturgasmotor av Jiefang Powertrain Division, finns också G Power Domain GD300-3.0, CA6SM4, CA6SM6, CA6DM3-VNT, medelstor elektrisk drivaxel och andra ledande produkter utställd i montern. Dök upp och häpnade publiken.

GD300-3.0 smart power-domän består av en 14L-klass CA6DV1-dieselmotor, CA12TA300A integrerad AMT och lätt 440-brygga. Den effektiva integrationen av de tre kärnenheterna i chassibryggan ger användarna en kraftdomänprodukt med en omfattande effektivitet som är större än 49 % för första gången De sex dimensionerna intelligent effektivitet, intelligent styrning, intelligent kraft, intelligent anpassning, intelligent övervakning och intelligent service skapar värdetillväxtpunkter.

Jiefang medelstor elektrisk drivaxel är lämplig för olika applikationsscenarier såsom medelstor sanitet, logistik, kraftig 6*4 dragkraft, 10,5-meters bussar, fjädringskonstruktioner etc. Den har en nominell axellast på 13 000 kg, ett maximalt utgående vridmoment på 31 000 N·m och en motoreffekttäthet på 4kw/kg. Genom att anta en centralt integrerad parallell konfiguration med dubbla motorer, flerstegsreduktion, platttrådsmotor med hög effekttäthet och andra teknologier, uppnår den optimal övergripande prestanda och är en idealisk matchning för hela fordonet.

Frigörelse: Aowei 16-liters naturgasmotor CA6SX släppt

För att möta användarnas olika behov har Jiefang Dynamics gjort frekventa rörelser i produktlayouten. Från traditionella energikällor till nya energikällor, varje modell som visas på denna förbränningsmotormässa är en populär modell som Jiefang Power fokuserar på användarnas smärtpunkter och behov och går djupt in i användarnas typiska bilanvändningsscenarier. I år har lanseringen av ett antal nya produkter berikat produktsortimentet avsevärt.

Oavsett om det är den exakta utformningen av flera drivlinor eller den kontinuerliga fördjupningen av marknadssegment, visar det på Jiefang Dynamics banbrytande innovation inför nya marknader, nya förändringar och nya behov. I framtiden kommer Liberation Power att fortsätta att baseras på teknisk innovation och fokusera på nyckelteknologier för att hjälpa mitt lands förbränningsmotorfält att förvandlas från ett tillverkningsland till en tillverkningskraft.

——————————————

Fina och mkt omfattande garantier bäddar för ett fint genomslag

http://www.cvpower.cn/cms/qiyedongtai/76826.html

”Bekymmersfritt bilunderhållspaket”

1. Extra lång garantipolicy: Jiefang lovar att implementera en 5-års garanti för fordon utrustade med 6SX1-motorer som säljs från januari till juni 2024: cylinderblock, cylinderhuvuden, vevaxlar, vevstakar och kamaxlar; cylinderblock, cylinderhuvuden, Det fanns kvalitetsproblem med vevstaken och vevaxeln, och motorn byttes bara ut vartannat år utan reparation.

————-NYTT ——————-NYTT-26 mars 2024

Explosiv försäljning av den nya gasmotorn CA6SX1 , vår motor i CGI

Under de första två månaderna i år installerades 1 311 enheter av denna modell, och i mars förväntas den överstiga 1 000 enheter under en enda månad.

Alltså en ca 40-50 % ökning varje månad iår. Jag uppskattar —jan beräknat 600 st, febr 711  st och mars 1100. Det blir ytterst intressant att följa försäljningssifforna framöver.

För närvarande kör Jiefang J7 utrustad med CA6SX1 på trunklogistiklinjer som Guangzhou-Zhengzhou och Guangzhou-Xinjiang Port, och tas emot väl av förare. I framtiden kommer även Jiefang J6V och JH6 utrustade med denna modell att släppas ut på marknaden.

http://www.cnautonews.com/lingbujian/2024/03/26/detail_20240326363850.html

—————————————-

från Ask the President

The opportunity for the FAW 16L engine is for the cylinder block. Each cylinder block will provide approximately seven Engine Equivalents, making the FAW 16L a high volume opportunity.

————————————————-

Kinamarknaden för LNG-gasdrivna lastbilar beräknas bli ca 250.000 under detta året. Jämför man detta med HELA tunga lastbilsmarknaden i EU så är den runt 300.000 fordon

’ And as more gas filling stations are built nationwide and as the technology becomes more mature, it will boost the LNG truck market. Sales may surpass 250,000 units next year (2024) he added.

https://www.yicaiglobal.com/news/chinas-heavy-duty-truck-sales-rebound-on-strong-exports-lng-trucks-drive-growth

https://www.fawtrucks-global.com/EN/INDUSTRY%20NEWS/604.html

Nytt 2 april 2024

https://m.chinatruck.org/news/13_117784.html

FAW Jiefang

2024-04-02 17:52:29

Nyligen lanserade FAW Jiefang den ”Double 16” gyllene kraftkedjan!

Kombinationen av 16L gasmotorn med hög hästkraft och den 16-växlade växellådan, det starkaste sortimentet, gör att Jiefang J6V-seriens gastraktorer sticker ut bland de andra på marknaden.

Tillsammans med "promotion" är den ostoppbar och "stoppbar". Den "Double 16" gyllene kombinationen av befrielse kommer!

För att möta efterfrågan från lastbilsälskare på ”höga hästkrafter” gasfordon, lanserade FAW Jiefang nyligen den oöverträffade ”Double 16” gyllene kombination, som chockade branschen! Vad är ”Double 16”? ”Double 16” representerar ”16L motor med stort slagvolym” och ”16-växlad växellåda”. Användare kan inte bara spara kostnader under transporten, utan också njuta av stigande kraft, vilket tillfredsställer alla lastbilsälskares fantasi att ”vinna” transport. Utrustad med denna gyllene kraftkedja finns det många medel-till-high-end produkter som Jiefang J6V Pilot Edition, J6V Elite Edition, JH6, etc. Nedan kommer vi att ta Jiefang J6V Pilot Edition 600-hästars gastraktor som en exempel för att smaka på ”Double 16” gaslastbilen och ta en smygtitt!

Superkraft att göra vad du vill

Gasfordonet ”Double 16” har en ”stark kärna” och kan enkelt köras med hög effektivitet och tjäna pengar utan ansträngning. Jiefang J6V LNG-traktor är utrustad med CA6SX1-motor, uppnår de ”fem stora trenderna” i branschen och skapar superkraft för tunga gaslastbilar: 16L cylindervolymmotor, maximalt vridmoment på 2800N·m, maximal effekt på 600Ps, bromskraft på upp till 460Ps, låghastighetsvridmoment på 800 rpm och 2600N·m, produkten har stark anpassningsförmåga, täcker alla områden och är inte rädd för extrema arbetsförhållanden.

Jämfört med branschens 15L gasmotor har ”Double 16”-modellen snabbare starthastighet (19 % bättre accelerationsförmåga), snabbare omkörningar/klättring (17 % bättre accelerationsförmåga) och snabbare effektrespons (55 % bättre responshastighet) i vanliga användningsscenarier. %); även i ett 3 000 meter bergigt område minskar inte kraften, och den kan lätt åka på en 5 000 meter lång platå. Det är en utmärkt modell som har kalibrerats professionellt i Kina och är lämplig för bergs- och platåscener. Användare kan också välja 1350L, 1500L, 2×1350, 2×1500L, 600+600L (sidomonterad), fyrcylindrig och andra lösningar. Den maximala cylinderkonfigurationen är 4200L, vilket helt uppfyller användarnas olika användningsscenarier.

Den ultimata energibesparande brinnande motorn

En annan viktig egenskap hos ”Double 16”-modellen är ”extrem energibesparing”.Den starka gasbesparingsförmågan gör det lättare att spara pengar. Den gyllene kraftkedjan som består av CA6SX1-motor, 16-växlad växellåda och ersättning 440 har en omfattande transmissionseffektivitet som leder branschen med 3 %.

CA6SX1 är den första masstillverkade gasmotorn i Kina med en omfattande termisk verkningsgrad som överstiger 40 %, och dess gasbesparande prestanda är vida överlägsen 15L-gasmotorn i branschen. Den 16-växlade flerväxlade växellådan har en liten skillnad i hastighetsförhållande, fordonets bränslebesparande prestanda förbättras med 3% och gasförbrukningen per 100 kilometer är 1 kg lägre än andra märken. Om det uppskattas baserat på en årlig drift på 200 000 kilometer kan det öka användarnas inkomster med cirka 11 000 yuan per år, så att användarna inte längre behöver oroa sig för hög gasförbrukning.


4 april

https://www.yunshuren.com/article-47696.html

FAW Jiefang får en bra start under den första kvarten!
2024-04-04 10:05:52

Under det första kvartalet 2024 befriade FAW den inhemska marknaden för medelstora och tunga lastbilar , med en terminalandel på 26,7 %, och rankades först i branschen. Bland dem var traktormarknadsandelen 29,2 %, lastbilsmarknadsandelen var 32,8 % och NG-fordonens marknadsandel var 33,7 %, alla på första plats i branschen.