Kina mullrar

Översättning

 

En annan väg till energibesparing: tvåtaktsmotorer för att minska bränsleförbrukningen
http://cn.newmaker.com 2012/01/10 18:09:00 bil Vecko Författare: Zhao Sanming
En annan väg till energibesparing: tvåtaktsmotorer för att minska bränsleförbrukningen– Intervju med US EcoMotors företagetOm vi säger att det bästa sättet att lösa energikrisen i framtiden för elfordon representeras av den nya energi fordon, då elbilen inte är universell snarare att det är en konventionell förbränningsmotor linje, som representerar arbetena kan baseras på företagets OPOC EcoMotors motor företrädd av tvåtaktsmotorer.Mer än ett dussin i USA har åtagit sig att innovativ motorutveckling och fokus på fyra eller fem tvåtaktsmotor utvecklad av företaget, som grundades i början av 2008 i EcoMotors International, Inc. (nedan kallat EcoMotors bolag) är en av de snabbt växande företag. Eftersom det har uppfunnit en unik OPOC (Motstående PistonOpposed Cylinder– motsatte kolv, motsatte cylinder) motor, är för närvarande den enda i världen på den centrala vevaxeln, de två grupper som bildats på båda sidor motsatta kolvmotor struktur, mycket en bra lösning på energisparande, värme och balanseringsfrågor. Därför kan EcoMotors av OPOC motorn blir den första massproduktion av den nya tvåtaktsmotor.


Den EM100 basmodul utställningsmonter vid toppmötet i ARPA-E

Nyligen, på bolagets huvudkontor i Detroit EcoMotors, kinesiska medier och hans parti gick in i denna ganska mystiska bolag, en smak av sin unika design idéer och affärsidéer.

Smart design struktur gör OPOC har möjlighet att gå längre än fyrtaktsmotor

Som nästa generation framdrivningssystem, är EcoMotors av OPOC motorn helt oberoende forskning och utveckling av företaget, och har en patenterad design modulär förbränningsmotor serien. Dess struktur karakteriseras, varje modul innefattar två motstående kolvar och motstående cylindrar, som är anslutna till en vevaxel mellan dem, att de två kolvarna per cylinder gör det motsatta rörelsen.

Tricket OPOC motorn är att det eliminerar den traditionella motorcylinderhuvudet och ventilstyrmodulen, tillhandahåller en effektiv, kompakt och enkel kärna motorns inre struktur, och motorn är helt självbalanserande. Det är en annan stor fördel är att i de flesta delar av processen och kan ärva den traditionella motorproduktionsform, och kan till fullo utnyttja den befintliga traditionella bränslen bensin, diesel, etanol, etc, på grundval av detta, men också frihet att öka modulen Genom att elektroniskt styrd koppling anslutna till varandra kombineras för att öka motoreffekten, kan motorn sättas in för att uppnå hybridkombinationer.

På grund av fördelarna med fyrtaktsmotorutsläpp och en enkel tvåtaktsmotorer strukturella fördelar, OPOC motor motsvarande endast hälften av den traditionella motorstorlek och vikt, med motsvarigheten till en traditionell kolvmotorhastighet och mycket låg hälften av sidokraften kolven, dess friktionsförluster kan minskas med hälften jämfört med en konventionell motor. I frånvaro av cylinderhuvudet strukturen kan värmeförlusten minskas med 30% till 40%; ingen motsvarande ventilkroppen, men också för att spara energi förlust av 5%. Bra efter rensning förmåga i kombination med EcoMotors unika elektroniskt styrda turboladdare systemet har, OPOC motor optimerad förbränningssystem avsevärt förbättrar effekttäthet, kan förhållandet mellan makten vara mer än en hästkraft / lb (2,2 hk / kg ), kan kraftigt minska bränsleförbrukningen och minska utsläppen, enda uppsättning moduler upp till 15% bränslebesparing kapacitet, flera moduler eller efter lägga motorer, på grund av användningen av cylinder avaktivering teknik sparar upp till 45% eller högre hastighet.


Elektrisk turboaggregat

Vidare, eftersom motorn är inte OPOC cylinderhuvudet och ventilmekanismen, den enkla konstruktionen av strukturen, jämfört med den konventionella motorn med 50% av de delar, så att dess produktionseffektivitet och kraftigt förbättra användningen av hållbarhet. Också, eftersom OPOC motor alla inre krafter kan ta ut varandra, som en perfekt balanserad med en flercylindriga fyrtaktsmotor balanseringsfunktioner, som har låg ljudnivå och låga egenskaper vibrationer, helt pank människor vanligtvis hög bränsleförbrukning tvåtaktsmotor , buller, utsläpp dålig stereotyp.

Vill du ha samma produkter som Apples framtid

På tal EcoMotors företag, måste du tala om det erfarna ledningsgrupp och investerare har en vision.

I de viktigaste medlemmarna i ledningsgruppen i EcoMotors Peter Hofbauer (Peter Hofbauer) Professor EcoMotors företagets grundare, styrelseordförande och Chief Technology Officer. Han har lett i VW / Audis globala drivlineutveckling, ledde utvecklingen av VW / Audi företagets första årliga Best of motorn för att få titeln på en moderndieselmotor och drivline och trycksättningssystem många prestationer. VD Don Runkle (Donald L. Runkle) är en före detta vice VD för teknik och teknikföretaget General Motors, Chevrolet chefsmotoringenjör, Powertrain VD för Buick, han också som ordförande för Delphis tre operativa divisioner, ledarskapsutveckling, bland världens tio bästa motorer, inklusive en mängd världsklass motor. VD och COO John Kelei Di (O.John Coletti) är en före detta Ford Motor Company verkställande direktör för global prestandafordon, ledde utvecklingen av år 1994, bland annat bästa Mustang modeller, inklusive en mängd bästsäljande sportbil och de tio motorn. I denna utmärkta och erfaren ledningsgrupp, har har EcoMotors företag nu mer än 150 patent, utvecklat mer än 20 motorer och har mer än 20 fordon tillhörande fordon i produktion. När det gäller investerar EcoMotors företag, Vinod Khosla (Vinod Khosla) ”King av globala teknikinvesteringsområden”, titeln är grundare av riskkapitalbolag, har investerat mer än 80 ren teknik och IT-företag, den berömda Sun Microcomputer Systems, Inc. (Sun Mircosystems) medinvesterare. En annan stor investerare är den berömda Microsofts styrelseordförande Bill Gates, han OPOC för EcoMotors motor utvärderingen är: ”. Vid utvecklingen av ekonomin, låga utsläpp av fortskaffningsmedel, är OPOC teknik en viktig hörnsten”

OPOC motoreffekt dieselmotor utveckling från början, kan dess makt realiseras från några kilowatt till flera hundra kilowatt, konfigurations kombinationer är mycket flexibla och passar för bilar, lastbilar, jordbruksfordon, fartyg , stationära generatorer, icke-road maskiner, inklusive användning av någon konventionell bensin eller dieseldriven utrustning. För närvarande har EcoMotors företag med stora nordamerikanska lastbilstillverkaren Navistar företag på gemensam utveckling och kommersialiseringsavtal ingått ett samarbetsavtal med det kinesiska företaget Anhui Ding motor också tecknat ett utvecklingsavtal. I samarbete med andra företag, inklusive de från bilmotor fabrik, kommersiella fordonsfabrik, generatoraggregat, anläggningsmaskiner, flyg konsulttjänster och samarbete avsikt, militära och andra aspekter av företaget är föremål för förhandlingar.

Anhui Ding ett kontor på bolagets huvudkontor ligger i EcoMotors. Det är underförstått att företaget har ett stativ Fifty Four-personer team, arbetar för närvarande med applikationsutveckling OPOC motorprojekt. Hunan University i Kina, men också en före detta doktorand EcoMotors företagets återvändande lag ledde med mer än ett dussin människor är engagerade i dataanalys, beräknings EcoMotors företaget perifera arbete.

Enligt Don Runkle, VD för EcoMotors företagsanalys, när det i 2030, kommer Kinas auto utgång uppgå till 30 miljoner euro, om den nuvarande produktionen och försäljningen hoppade till mer än 1800 miljoner enheter från 30 miljoner nivå, tar det ungefär lägga 40 mer motorfabrik. Don Runkle anser att om byggandet av denna 40 motorfabrik med EcoMotors företaget OPOC motorform, vilket kan spara en tredje växt investeringskostnader, framtida produktionskapaciteten av koldioxidutsläpp och bränsleförbrukning hos produkten kan minskas med 20 procent till 30 %, produktionen kan också minska driftskostnaderna mycket. Han var mycket säker, sade: ”Att bygga en ny fabrik byggdes OPOC fabrik, byggt en ny anläggning på den andra ingen mening.”

IC byta dioder, mobiltelefoner ersätta traditionell fast telefon, MP3 ersätta bakelit register, från världens hemelektronikmarknaden, landmärke beslut med stormsteg takten i ersättningsprodukten. Don Runkle anser att dess OPOC motorn har förmågan att konkurrera Apples iPhone, utan också om innehållet i mycket mer än det. ”På en sådan enorm och snabb tillväxt på den kinesiska marknaden, kan OPOC motor ger snabbare avkastning, och inte kräver en hel del tekniska utvecklingsfonder eller storskaliga infrastrukturinvesteringar, kan du få stora fördelar i ekonomin och minska koldioxidutsläppen.” EcoMotors flera företagsledare tror att, med Kina kapacitet av de största och snabbast växande marknader, som Apples iPhone, iPad och iPod flera liknande elektroniska produkter över hela världen epidemiska, OPOC motorn utvecklades först av kinesiska och snabbt växande i den globala marknaden är mycket möjligt.